ws16-promo3

Konferencija o digitalnom marketingu

Posted on 23. Oct, 2015 by in Nagradni natječaj, Ostalo

Šesnaesta po redu Web::Strategija održat će se 19.11. u Zagrebu. Za one koji još ne znaju, Web::Strategija je konferencija o digitalnom marketingu na kojoj se okupljaju najbolji predavači iz svijeta digitalnog marketinga. Čitateljima ovog bloga dijelimo gratis kotizacije, a više možete saznati u nastavku teksta.

Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga

Novi trendovi i popularne poslovne ideje predstavljaju vam rječiti, naočiti i za vas dobro pripremljeni predavači u cjelodnevnom programu.

ws16-promo4
PRIJAVE
za konferencijski dan (četvrtak) su otvorene, a organizator poziva marketinške agencije, web dizajn studije, internetske poduzetnike, vlasnike web-shopova, online medije, portale, opinion-makere i studente srodnih fakulteta da ne propuste dan za usvajanje trendova sa svjetske web-scene na najpoznatijoj regionalnoj konferenciji o internetskom marketingu.

Ulaznice do 26.10. uključuju popust od 30% te iznose samo 472,50 kn. Redovna cijena ulaznice iznosi 675,00 kn. Studenti su privilegirani cijenom ulaznice od 250,00 kn, a svaki srodni fakultet (dekanat) ima pravo poslati svoja najbolja 3 studenta kojima besplatan ulaz omogućavaju Zlatni sponzori konferencije – Web Marketing Akademija i Web::Edukacija.

 

Prijave za Masterweb natječaj

Na prijeljetno završenoj manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 – Internet, full of web dodijeljene su Masterweb nagrade  u tri kategorije koje su prenijeli svi vodeći hrvatski mediji. I ovoga puta dodjeljivati će se nagrade, u ove dvije kategorije:

• Najbolje korporativne web-stranice 2015
• Najbolja web-marketing kampanja 2015

PRIJAVITE svoju web-stranicu ili web-kampanju do 11.11.2015. jer vjerujemo da imate štošta pokazati te se promovirati na samoj konferenciji gdje će se uživo obznaniti pobjednici čija će postignuća Masterweb nagradom prenijeti vodeći hrvatski mediji. Uzmite svoju Masterweb nagradu i pokažite ju svima!

Znatko je pametan, budite i vi

Znatko.com domaća je interaktivna Q&A platforma na kojoj vas povezujemo s predavačima (a i ostalim sudionicima) Web::Strategije kojima već danas možete postaviti pitanja na koja ćete dobiti odgovore, a na najinteresantnija pitanja ekskluzivno odgovaraju uživo predavači na konferenciji 19.11.2015.

ws16-promo5

Ne zaboravite!

Konferencija Web::Strategija platforma je upoznavanja, networkinga, kave, priče, učenja i otkrivanja marketinških tajni svjetskih lidera.
Mjesto za najbolje Masterwebovce, studente Web Marketing Akademije i polazna točka svima koji su u ljubavnom odnosu s digitalnim marketingom.

Dakle, ako želite biti u toku s najnovijim trendovima u svijetu digitalnog marketinga, prijavite se na newsletter udruge eCommerce Hrvatska, i primajte informacije o razvoju prvog ecommerce servisa u Hrvatskoj.

Osim toga, prijavom na newsletter sudjelujete u nagradnom natječaju gdje ćemo nasumičnim odabirom (random.org) objaviti 5 dobitnika gratis ulaznica za Web::Strategiju 16. Objava dobitnika će biti sljedeći petak (30.10) u Facebook grupi eCommerce Hrvatska. 

UPDATE: izvučeni su dobitnici ulaznica (damirpetkovski@gmail.com, petarbaksa@gmail.com, daribor@gmail.com, nikola@404.agency, matej.majsan@gmail.com)

Tags: ,

No comments.

Leave a Reply


3 + 9 =