ws16-promo5

Kome treba digitalni marketing? UPDATE: Proglašeni Masterweb pobjednici

Posted on 09. Nov, 2015 by in Nagradni natječaj, Ostalo

UPDATE: na šesnaestoj Web:Strategiji su proglašeni dobitnici novih Masterweb nagrada. Jednu od nagrada je osvojio i Gauss Development, prvi partner udruge eCommerce Hrvatska.

Web:Strategija 16 – 8 predavanja za 675 kn

U četvrtak 19.11. možete učiti od najvećih stručnjaka i specijalista za internetski marketing na konferenciji Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga. A 10 najbržih čitatelja ovog bloga osvaja besplatni upad.

8 predavanja + panel raspravu vode najutjecajniji i najkvalitetniji web-stručnjaci i web-stratezi s “up to the minute” temama iz dinamičnog svijeta internetskog marketinga koji je vičan promjenama iz dana u dan. Konferencija je mjesto na kojemu se udružuju najnaprednija znanja, poznati stručnjaci, ljudi s kojima dijelimo ista mišljenja i ideje, zabava, upoznavanje i otkrivanje – to jest Web::Strategija.

PRIJAVE za cjelodnevni konferencijski dan otvorene su još samo 7 dana pa marketinške agencije, web dizajn studiji, internetski poduzetnici, vlasnici web-shopova, online medija, portala, opinion-makeri i studenti – POŽURITE!

19.11. odvojite dan za sebe i svoju tvrtku, vratit će se dvostruko!

Masterweb 2015

Prijavljivali su se radovi u dvije kategorije:

  • Najbolja web-marketing kampanja 2015
  • Najbolje korporativne web-stranice 2015

U kategoriji Najbolja web-marketing kampanja 2015 o sudbini prijavljenih odlučivali su profesionalci struke, žiri u kojem su bili: Elmira Majerić, Bojan Bernik i Luka Solenički.

Pobjedu su zasluženo ponijele tri najbolje web-marketing kampanje:

  • Budućnost u Adrisu

Adris grupa naručitelj je kampanje, a izvođač, Bruketa&Žinić OM i Brlog, preuzeli su priznanje struke koje je ponosno odnio direktor Davor Bruketa.

  • Vremenski trezor

Zagrebačka banka bila je naručitelj ove kampanje te je njihov predstavnik ponio Masterweb priznanje koje im nije prvo jer su već bili pobjednici u ovom natječaju, u ožujku ove godine kada su bili među TOP3 pobjednika u kategoriji Najbolje internetsko bankarstvo 2015.
Izvođači ove kampanje su Bruketa&Žinić OM, Mediacom, Degordian i Digitalno poslovanje Zagrebačke banke.

  • Njuškalo je nestao

Naručitelj ove web-marketing kampanje je, naravno, Njuškao, a izvođač je tvrtka Size, čiji je predstavnik preuzeo Masterweb nagradu.

U kategoriji Najbolje korporativne stranice 2015 ocjenjivali su Tomislav Buza, Davor Erić i Dražen Tomić koji su odabrali ovaj TOP3:

  • Vegeta za koju je nagradu preuzeo izvođač, tvrtka Nivas d.o.o. čiji je predstavnik ponio nagradu da krasi zid njihova ureda.
  • Podravka u ulozi naručitelja, a tvrtka Web.burza u ulozi izvođača
  • Gauss Development koji je jedan od 3 najbolja, a ova je tvrtka i naručitelj i izvođač.

No comments.

Leave a Reply


1 + = 4