konferencija

1. Konferencija o Web prodaji

Posted on 06. Feb, 2016 by in Ecommerce Hrvatska

Udruga eCommerce Hrvatska je suorganizator dvodnevne konferencije Web prodaja, koja će se održati 10. i 11. ožujka 2016, u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Svi posjetitelji ovog bloga, te članovi Facebook grupe eCommerce Hrvatska mogu ostvariti 20 % popusta na ulaznice ako prilikom prijave dodaju #eCommHR nakon svog imena i prezimena (npr. Ivo Ivić #eCommHR).

NAPOMENA: ponuda se automatski generira iz sustava, pa zanemarite prvu ponudu. Popust će vam biti obračunat nakon što osoblje Mape znanja obradi vašu prijavu.

Top predavači – iskustva iz prakse

Domaće tvrtke koje su klasičnu prodaju već upotpunile online trgovinom bilježe golemi rast. Prema podacima Eurostata iz prosinca 2015. svaki je treći stanovnik Hrvatske naručivao robu ili usluge online, dok je u Europi to činio svaki drugi. Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020. godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine. Kada biste u web trgovinu uložili polovicu iznosa od ulaganja u jednu fizičku trgovinu, vrlo brzo biste došli do zaključka da se web trgovina isplati mnogo više od svih fizičkih trgovina. No pokretanje i održavanje vlastite web trgovine zahtjevan je postupak za koji se treba temeljito pripremiti, a znanje o web prodaji presudno je za njezin uspjeh.

Iskoristite konferenciju da biste unaprijedili svoje poslovanje i pružili klijentima i kupcima najbolju uslugu online prodaje! Na konferenciji će predavati vodeći stručnjaci iz svijeta online prodaje od kojih su mnogi partneri i članovi Udruge eCommerce Hrvatska: Inchoo, Marker, Akcija, Arbona, Avalon, Crno jaje, Udruga eCommerce Hrvatska, Agrokor, Tisak, Nivas, Shopmania.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije: web-prodaja.eu

Tags:

No comments.

Leave a Reply


+ 7 = 9