LOGO-ecommerce-hrvatska

Udruga eCommerce Hrvatska – pogodnosti za članove

Posted on 18. Feb, 2016 by .

0

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje.

Continue Reading

Online_dispute_resolution

Direktiva o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova

Posted on 17. Feb, 2016 by .

0

Internetski trgovci od 15.2.2016, moraju na svojim web-stranicama istaknuti poveznicu na platformu za rješavanje sporova putem interneta. Što je rješavanje sporova putem interneta? Ako imate pritužbu u vezi s kupnjom i ne želite pokrenuti postupak na sudu, možda ćete moći pokrenuti postupak rješavanja sporova putem interneta kako biste postigli izvansudsku nagodbu.

Continue Reading

konferencija

1. Konferencija o Web prodaji

Posted on 06. Feb, 2016 by .

0

Udruga eCommerce Hrvatska je suorganizator dvodnevne konferencije Web prodaja, koja će se održati 10. i 11. ožujka 2016, u Hotelu Sheraton u Zagrebu. Svi posjetitelji ovog bloga, te članovi Facebook grupe eCommerce Hrvatska mogu ostvariti 20 % popusta na ulaznice ako prilikom prijave dodaju #eCommHR nakon svog imena i prezimena (npr. Ivo Ivić #eCommHR).

Continue Reading

ws16-promo5

Kome treba digitalni marketing? UPDATE: Proglašeni Masterweb pobjednici

Posted on 09. Nov, 2015 by .

0

UPDATE: na šesnaestoj Web:Strategiji su proglašeni dobitnici novih Masterweb nagrada. Jednu od nagrada je osvojio i Gauss Development, prvi partner udruge eCommerce Hrvatska.

Continue Reading

ecommerce hrvatska mindmap

Web servis Udruge

Posted on 25. Oct, 2015 by .

0

Web je zamišljen kao javni servis za informiranje, savjetovanje i edukaciju vlasnika internet trgovina, te povezivanje istih sa svim servisima i uslugama koje im trebaju za online poslovanje.

Continue Reading

ws16-promo3

Konferencija o digitalnom marketingu

Posted on 23. Oct, 2015 by .

0

Šesnaesta po redu Web::Strategija održat će se 19.11. u Zagrebu. Za one koji još ne znaju, Web::Strategija je konferencija o digitalnom marketingu na kojoj se okupljaju najbolji predavači iz svijeta digitalnog marketinga. Čitateljima ovog bloga dijelimo gratis kotizacije, a više možete saznati u nastavku teksta.

Continue Reading

mediatoolkit

Ecommerce – izvori informacija

Posted on 03. Aug, 2015 by .

0

Sve češće me ljudi pitaju odakle početi ako želiš više naučiti i/ili biti u toku s ecommerce trendovima. Odlučio sam javno otkriti neke od svojih tajnih izvora…

Continue Reading

ecommerce-law

Zakoni i uvjeti za ecommerce poslovanje

Posted on 16. Jul, 2015 by .

0

Na linkovima niže možete preuzeti osnovne informacije o zakonskoj regulativi koja se tiče online prodaje.

Continue Reading

Masterweb - fotka

Proglašeni Masterweb pobjednici

Posted on 12. Jun, 2015 by .

0

Dodijeljene su Masterweb nagrade, ali ipak ne svima kako je bilo očekivano

Continue Reading

web industrija

Web industrija 2015 & Masterweb nagrade

Posted on 12. May, 2015 by .

0

Pozvan sam u žiri Masterweb dodjele nagrada koja se održava u sklopu Web Industrije 2015, te sam dobio mogućnost da podijelim 5 puta po 2 ulaznice čitateljima ovog bloga. Više detalja u tekstu!

Continue Reading